wij zijn
reclamestemmen.nl
meet the people

Reclamestemmen.nl is onderdeel van Melvin Jakobs Producties. Wij zijn geen cowboys die roepen dat het bedenken en produceren van een radiocommercial in één dag kan. Dit is onmogelijk! Om maar te zwijgen als het gaat over het produceren van een televisiecommercial. Ruim 35 jaar werken wij uitsluitend met professionele reclamestemmen. Ook wel voice-overs genoemd. In het verre verleden ontvingen onze klanten, voor het maken van stemkeuzes, cassettes en later cd’s via de post. Sinds audio kon worden beluisterd via internet (vanaf 1996) maken wij al samen met onze klanten de stemkeuzes voor producties via reclamestemmen.nl. En ook u kunt hier gebruik van maken!

Een uitstekend concept. De studio ingaan. En er met een fantastisch product uitkomen. Zelfs beter dan in het hoofd zat. Werken met producers die niet bij het ‘eerste de beste‘ stockmuziekje meteen ‘dit is fantastisch‘ roepen. Uit de ‘184 takes‘ precies die ene opname terugvinden waar dat ‘goede gevoel’ in zat. De werksfeer is plezierig en ontspannen. Maar wel praten en ‘timmeren‘ te gelijk. Want tijd is geld. Natuurlijk zijn er alle denkbare faciliteiten die wij tot onze beschikking hebben. Dit is echter niet alles. Het succes van een productie valt of staat met de mensen achter de apparatuur. Professionals met vakkennis en improvisatietalent. Meet The People bij Melvin Jakobs Producties.

wij zijn
reclamestemmen.nl
geen 100+ stemmen

GEEN honderden Nederlandse & internationale reclamestemmen en voice-overs op reclamestemmen.nl zoals bij vele andere online stemmenbureau’s of voice-over sites. Simpelweg omdat er niet zoveel professionele reclamestemmen en voice-overs (in Nederland) zijn. En dat weten wij als geen ander. Wij produceren dagelijks radio- en televisiecommercials, Radio en TV pre-rolls, youtube en webvideo’s, E-learning tools, IVR Call Flows en andere audio & visuele producties. Van A to Z. 

De juiste reclamestemmen of voice-overs zijn bij elke productie altijd van cruciaal belang. De lijnen bij ons zijn persoonlijk en rechtstreeks. Met de klant maar ook met  ‘de stemmen’. Onze ervaring is enorm. Wij zijn geen zogenaamd online ‘stuur ons de tekst en betaal maar’ website. Want dat is in deze branche op ‘glad ijs’ begeven. Altijd met de klant tot de juiste stemkeuze(s) komen om vervolgens, het gevraagde, volledig naar wens te produceren. Onze ervaren stemregisseurs zorgen altijd voor de juiste tone & voice en onze beeld- en geluidstechnici monteren, indien gewenst, alles tot een fantastisch eindproduct in alle gewenste formaten volgens de laatste technische specificaties.

Samen met de reclamestemmen produceerde wij de meest uiteenlopende audiovisuele projecten voor o.a.

centraal vanuit
midden Nederland
produceren wij voor iedereen!

Icon_woman

NEDERLANDSE

VROUWENSTEMMEN

Icon_Male

NEDERLANDSE

MANNENSTEMMEN

ICON_IVR_minimenu

NEDERALNDSE

IVR STEMMEN

Icon_woman_int

NATIVE

VROUWENSTEMMEN

Icon_Male_Int

NATIVE

VROUWENSTEMMEN